Optimaliseer uw
marketing prestaties.

Gebruik van onze gratis Marketing Grader tools

Wist u dat de top 3 in Google resultaten 70% van al het website verkeer aantrekt?

Hoe werkt het?

Wij hebben drie unieke audit tools gratis ter beschikking gesteld: Google SEA scan, Google SEO audit en een persoonlijk gesprek met onze social media experts om te zien hoe u social media advertenties kunt gebruiken om klanten terug naar uw website te leiden. Alle hulpmiddelen hebben een gemeenschappelijk doel, namelijk: uw website in alle opzichten beter laten scoren. Haal meer rendement uit uw marketing en gebruik onze Marketing Grader tools.

Accounts Geanalyseerd

%

Gemiddelde kosten besparing

%

ROAS optimalisatie

Google Ads Scan

Iedereen met een Google Ads (AdWords) account zou van tijd tot tijd een grondige audit van zijn account moeten uitvoeren. Het uitvoeren van regelmatige Google Ads audits zijn belangrijk omdat het u in staat stelt om de prestaties van uw Google Ads account te beoordelen en gebieden te identificeren die verbetering behoeven. Het doel van de audit is om gebieden te vinden waar u ondermaats presteert, zodat u betere resultaten kunt krijgen en geld kunt besparen op uw Google-advertenties. Bekijk hoe uw Google Ads het doen met onze Google SEA audit.

Google SEO Scan

Het bereiken van de optimale Google SEO rankings is het ultieme doel. Krijg alle waardevolle inzichten die u nodig hebt om uw concurrenten te verslaan in de organische zoekresultaten.

Social Ads Scan

Wilt u weten hoe sociale media uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen? Praat met een van onze experts en zie hoe we bezoekers (terug) naar uw website kunnen leiden.